Cambridge Dieet

Posted by on

Voor de mensen die met overgewicht worstelen hebben we deze week een programma waar we het met de welbekende nutritionist Hans Willink over het Cambridge dieet gaan hebben. Dit trendy dieet waar iedereen het de laatste tijd over heeft en supergoed blijkt te werken krijgt een plaatsje in onze uitzending op woensdagmorgen van 11:00 tot 01:00 en waar Hans Willink ons alle voor en nadelen van dit dieet uit de doeken gaat doen. Je kunt ook alvast de site stayhealthy.nl bezoeken voor meer informatie en gedurende het gesprek op woensdagmorgen zijn al je vragen van harte welkom en worden dan direct door Hans beantwoordt.

Iedereen die dit dieet al eens heeft gebruikt mogen ons ook een telefoontje geven en vertellen hoe het met hun is gegaan. Wij gaan dit programma speciaal doen voor de vele mensen die aan overgewicht en obesitas lijden en waarvoor dit een geweldige oplossing blijkt te zijn. Het Cambridge dieet maakt namelijk gebruik van gezonde ingrediënten waar meer eiwitten dan calorieën in op worden genomen en waar mensen zonder veel inspanning het overtollig gewicht op een gemakkelijke manier kwijtraken.

Ben je dus van plan om op dieet te gaan dan raden wij je aan eerst ons programma te luisteren en daarna de juiste beslissing te nemen zodat ook jouw voornemen met succes behaald kan worden. Wij gaan in dit programma alleen het Cambridge dieet aanpakken dus gelieve geen vragen te stellen over andere diëten of middeltjes waar dit programma niet op gericht is. Wij hopen hier veel mensen mee te helpen en voor eens en voor altijd de misvattingen over dit dieet weg te helpen. Bent u geïnteresseerd? Stem dan uw radio af op radio triton woensdagmorgen om 11:00 en kom alles te weten over het Cambridge dieet.