Radio Trition

Posted by on

Radio Triton is een jong en dynamisch radiostation vanuit Delfzijl. We hebben veel aandacht voor de populaire Nederlandstalige hits van dit moment. Overdag een lekkere non-stop Nederlandstalige muziekmix, en in de avonduren en in het weekend live programma’s. Voor meer informatie kun je daarvoor kijken in onze Programmering. Uiteraard zijn verzoekjes, suggesties en reacties van harte welkom. Vroeger viel het stadion onder radio1.

Naast onze programmering en het luisteren naar Radio Triton bied deze website ook veel mogelijkheden tot interactiviteit met jou als luisteraar! We hebben onder andere onze Radio Triton Top 15, en de mogelijkheid tot reacties en verzoekjes! En het is mogelijk om eens een kijkje te nemen in onze studio in ons Fotoalbum (welke regelmatig ververst wordt met nieuwe fotos).

 

Geweldig dat jullie het weer voor elkaar hebben gekregen om alweer in het weekend uitzendingen te verzorgen, ben een vaste fan van jullie radio station radio Triton, het is fijn om weer naar de vertrouwde stemmen en muziek te luisteren van jullie compliment het is altijd een geweldige station geweest en is het nog steeds hopen dat er sponsering los komt zodat 24/7 weer mogelijk zou kunnen zijn, voor mij persoonlijk is dit de beste medicijn om het weekend door te komen door naar jullie te luisteren eigenlijk Radio Triton ( een familie radio station die een ieder erbij wil hebben als luisteraar of voor een belletje Anne, JP en de rest van het Hele Team Bedankt voor de terugkomst en alle energie die jullie hier inleggen dat wordt zeker van deze zijde zeer gewardeerd. Oke tot de volgende uitzending helaas kon ik gisteren niet in het gastenboek iets schrijven gelukkig is dit nu verholpen. Het motto van Radio triton in Delfzijl mag zijn radio Triton in de (ether ) Maakt ieder mens een beetje beter Met vr.gr. Tjakko