Werken bij…

Posted by on

Ieder maand een lievelingsvacature bij Radio Triton;

De vrachtwagen komt de dock binnen en dat betekent dat het werk gaat beginnen. Je maakt kennis met de chauffeur en biedt hem dan ook een bakje koffie aan, tegelijkertijd vraag je om de los/ laadbonnen zodat je weet welke vracht je moet laden of lossen.

Je maakt de deuren open, mist er geen melding is van gevaarlijke stoffen, dan is het nodig de container eerst door te meten op gevaarlijke stoffen. Wanneer dit niet het geval is bekijk je de lading en ga je aan de slag. Natuurlijk doe je dit op een veilige, gezonde manier en zorg je ervoor dat de chauffeur geen vertraging oploopt.

Bij het lossen van een vrachtwagen is het belangrijk de vrachtwagen op de juiste manier te lossen, wanneer je dit niet doet kan de vrachtwagen tijdens het rijden problemen krijgen omdat het gewicht niet juist is verdeeld of de overige lading niet juist staat vast gemaakt.  

Bij het laden van een vrachtwagen is het belangrijk rekening te houden met de volgorde van laden, wanneer je op de hoogte bent wat er bij het volgende bedrijf geladen of gelost moet worden zorg je dat dit gemakkelijk te bereiken is. Een ervaren logistiek medewerker weet wat hij waar moet laden, niet alleen om problemen tijdens het rijden te voorkomen maar ook om zoveel mogelijk lading in de vrachtwagen te krijgen.

Het werken in de logistiek is iedere dag een nieuwe uitdaging, en dat zorgt ervoor dat het werk nooit saai is. Ben jij een harde werker en wil je aan de slag in de logistiek? Neem dan eens een kijkje op de website werkenbijschotgroep.nl